Oprydning ved Give Idrætscenter

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
29/06/2024
09:00 - 13:00

Kategorier
Ingen Kategorier


Lørdag d. 29/6 fra kl. 9 – 13 rydder vi ankomstarealet ved Give Idrætscenter.
Vi starter med en kop kaffe og en opgave fordeling.
Jannik Kruse kommer med maskiner og vi bestiller containere til affaldet. Så opgaven består i at hjælpe med at beskære og fylde have affald i containere.
Vi skal ligeledes have fjernet nogle store træer på bagsiden af hallen. der vil det være muligt at afhente træer til brænde. Du skal dog selv save det op og køre grenrester på genbrugsstationen.
Vi afslutter dagen med frokost og en øl eller vand.
Meld gerne tilbage om du/i kan deltage, samt om du har evt. en motorsav som du kan medbringe.
Er du interesseret i træet, så er det først til mølle princippet.

Lørdag d. 29/6 fra kl. 9 - 13 rydder vi ankomstarealet ved Give Idrætscenter. Vi starter med en kop kaffe og en opgave fordeling. Jannik Kruse kommer med maskiner og vi bestiller containere til affaldet. Så opgaven består i at hjælpe med at beskære og fylde have affald i containere. Vi skal ligeledes have fjernet nogle store træer på bagsiden af hallen. der vil det være muligt at afhente træer til brænde. Du skal dog selv save det op og køre grenrester på genbrugsstationen. Vi afslutter dagen med frokost og en øl eller vand. Meld gerne tilbage om du/i kan deltage, samt om du har evt. en motorsav som du kan medbringe. Er du interesseret i træet, så er det først til mølle princippet.