Senior- og Junior Race

TV 2 på Tour afholder motionsløb for glade amatører, motionister og voksne, der bare gerne vil vise cyklen frem på den store scene.

Der køres løb i to rækker – Junior Race for aldersgruppen 13 – 16 år eller Senior Race fra 17 år og op efter. Juniorløbet bliver afholdt samme dag og på samme rute som Seniorrytterne, der i år er delt op i et herre- og et dameløb. Og i ægte Tour de France-stil vil der selvfølgelig være præmieoverrækkelse til de hurtigste mænd, kvinder og juniorryttere.

Derudover udvider vi i år cykeloplevelsen med et væddeløb for licensryttere, der har lyst til at prøve kræfter mod hinanden.

Pris og tilmelding – se mere HER

Vigtigt

Du deltager i TV 2 på Tour cykelløbet på eget ansvar og risiko. Give cykelklub kan ikke holdes ansvarlige hverken økonomisk eller juridisk., så tjek at dine forsikringer og dit materiel er i orden før du starter. Cykelhjelm er obligatorisk. Tri-styr/tri-bøjle er IKKE tilladt. Og husk at løbet er et motionsløb, og at det derfor køres under hensyntagen til færdselsreglerne, som skal overholdes. Brud på færdselsreglerne kan medføre bortvisning fra løbet.

Der tages forbehold for ændringer i starttider, så hold øje med hjemmesiden – op til løbet vil der blive udsendt nyhedsmail med sidste information